Вчора із робочим візитом до Куликівської територіальної громади завітала голова Львівської РДА Христина Замула.

  • 527

Наполеглива праця дає результат.

Постійна комунікація з представниками органів державної влади дає свої результати. Зокрема вчора із робочим візитом до Куликівської територіальної громади завітала голова Львівської РДА Христина Замула.

Першочергово обговорилося нагальне питання про передачу обєктів нерухомого майна місцевої пожежної охорони у комунальну власність Куликівської територіальної громади.

Разом з керівництвом селищної ради Христина Замула завітали до місцевих сільськогосподарських підприємств:

ФГ «Кушпіт». Основний вид діяльності: вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур, овочів і баштанних культур, коренеплодів і бульбоплодів;

 

ФГ «ДІОН». Основний вид діяльності: вирощування овочів та облаштовано холодильним обладнання для зберігання  продукції.

ФГ “Лелик”. Основний вид діяльності: вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур, овочів і баштанних культур, коренеплодів і бульбоплодів, розведення великої рогатої худоби молочних порід, перероблення молока, виробництво масла та сиру.

Під час зустрічі вдалося поспілкуватися з власниками даних підприємств, які живуть своєю справою, роблять те що їм подобається їх очі горять під час розмови. Кожен з них розповів, як все починалося та з якими проблемами вони стикнулися.

Також було відвідано сучаснии? сільськогосподарськии? комплекс ТзОВ «Жовківськии? ППР», що спеціалізується на вирощуванні та реалізаціі? високоякісного товарного поголів'я свинеи?, і віднедавна почали вирощувати зернові та технічні культури. Побачене вражає сучасні новітні технології та світова практика дають бажаний результат, керівник розповів, що з кожним роком вони все вдосконалюються та постійно беруть участь у національних та міжнародних тренінгах, щоб переймати і впроваджувати передовий досвід європейських країн.

Такі зустрічі дають позитивний результат та допомагають розвиватись громаді.