До уваги власників та користувачів земельних ділянок і часток (паїв), а також власників будинків більше як 120 кв. м. та квартир більше як 60 кв. м.

  • 228

До уваги власників та користувачів земельних ділянок і часток (паїв), а також власників будинків більше як 120 кв. м. та квартир більше як 60 кв. м.!!!!!

Ні для кого не секрет, що успішність громади та її можливості в першу чергу залежать від місцевого бюджету, який наповнюється за рахунок податків. Одним з основних джерел надходження являється земельний податок та податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, який зобов’язані сплачувати, як юридичні, так і фізичні особи, які є власниками об’єктів житлової та нежитлової нерухомості.

Куликівська селищна рада закликає всіх сплатити такі податки. Для отримання інформації по реквізитах та сумі сплати  потрібно звернутися до старост своїх сіл та у Куликівську селищну раду, за адресою смт Куликів площа Незалежності, буд. 27 (другий поверх). Пам’ятаймо, що розвиток громади напряму залежить від сумлінності платників податків.

Фото без опису